Υπηρεσίες

Group Exercise

Τo Group Exercise είναι ομαδικό πρόγραμμα οργανωμένης άσκησης που εκτελείται με τον ρυθμό μουσικής.

Οι ασκούμενοι αναπαράγουν κινητικά τις ασκήσεις που εκτελεί ο εκπαιδευτής προκειμένου να εξασκηθούν καρδιοαναπνευστικά, να ενδυναμώσουν το μυοσκελετικό τους σύστημα, να βελτιώσουν την ευλυγισία τους και να ψυχαγωγηθούν.

Κατά την διαδικασία αυτή γίνεται και χρήση ειδικού εξοπλισμού (step, μπάλες, μπάρες, αλτήρες, λάστιχα κ.ά). Τα τμήματα είναι όλων των επιπέδων φυσικής κατάστασης low, middle & high.

Οι συνεδρίες των Groups Exercise πραγματοποιούνται κατόπιν δήλωσης συμμετοχής στο αντίστοιχο group.


Special Group Training

Το Special Group Training είναι πρόγραμμα προσωπικής εκγύμνασης προσαρμοσμένο στις ανάγκες και τους στόχους του ασκούμενου.

Σχεδιάζεται με ακρίβεια και εκτελείται υπό την επίβλεψη έμπειρου γυμναστή.

Πραγματοποιείται σε μικρά groups των 4 ατόμων ή ατομικά. Απευθύνεται στον γενικό πληθυσμό που θέλει να βελτιώσει τη φυσική του κατάσταση, τη λειτουργία του οργανισμού του και την εμφάνισή του.


Sports Specific Training

Το Sports Specific Training είναι εξειδικευμένο - εξατομικευμένο προπονητικό σχήμα που απευθύνεται σε επαγγελματίες ή ερασιτέχνες αθλητές.

Στόχο έχει να βελτιώσει την αθλητική απόδοση του ασκούμενου α) εκπαιδεύοντας τον κινητικό έλεγχο (ιδιοδεκτικότητα, κιναισθησία, ακρίβεια, ισορροπία, ταχύτητα) β) αυξάνοντας την καρδιοαναπνευστική αντοχή γ) μεγιστοποιώντας τη μυική δύναμη δ) βελτιώνοντας την ευλυγισία.

Με βάση τα παραπάνω επιτυγχάνεται η πρόληψη των τραυματισμών και αντιμετωπίζονται τα προβλήματα υπέρχρησης.


Rehab Training

Το Rehab Training είναι πρόγραμμα εξατομικευμένης άσκησης ειδικών ομάδων πληθυσμού (παιδιά, άτομα τρίτης ηλικίας, εγκυμονούσες, αμεα, άτομα με κινητικά προβλήματα, άτομα με χαμηλή φυσική κατάσταση λόγω τραυματισμού ή ασθένειας).

Σκοπός της υπηρεσίας είναι η σωματική ευρωστία και ευεξία, η βελτίωση και συντήρηση της ατομικής φυσιολογίας καθώς και η βελτίωση των ζωτικών λειτουργιών των ασκουμένων.

Πρέπει να τονιστεί οτι το πρόγραμμα αυτό δεν παρέχει ιατρική υπηρεσία και δεν υποκαθιστά τη φυσικοθεραπεία.


ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι συνεδρίες των Special Groups, Sports Specific και Rehab Training πραγματοποιούνται κατόπιν ραντεβού. Απαιτείται συνύπαρξη και συνεργασία μεταξύ των ασκουμένων. Ακυρώσεις των ραντεβού γίνονται δεκτές τουλάχιστον 12 ώρες πριν την έναρξή τους.

 


Για τις ανάγκες της φωτογράφισης ευχαριστούμε τον φωτογράφο Κώστα Μητρόπουλο. www.costasmitropoulos.com