Υπηρεσίες

Personal Training

Το Personal Training είναι ένα μάθημα εξατομικευμένης εκγύμνασης και πραγματοποιείται με έναν trainer και έναν ασκούμενο.

Ο τρόπος που δομείται και οι μέθοδοι που εφαρμόζονται επιλέγονται από τον personal trainer, ο οποίος δημιουργεί κατάλληλες συνεδρίες (sessions) στοχεύοντας στον έλεγχο, στην αξιολόγηση και στην απόδοση της άσκησης.

Οι συνεδρίες του Personal Training πραγματοποιούνται κατόπιν ραντεβού. Ακυρώσεις των ραντεβού γίνονται δεκτές τουλάχιστον 12 ώρες πριν την έναρξη τους.


Special Group Training

Τα Special Group Training είναι μαθήματα εκγύμνασης μικρών ομάδων (4 ατόμων) και λόγω του μικρού αριθμού των ασκούμενων και της ομοιογένειας της ομάδας ο trainer έχει την δυνατότητα να εφαρμόσει τη μεθοδολογία του Personal Training.

Συνιστάται ιδιαίτερα σε περιπτώσεις τραυματισμών, αποκατάστασης, προβλημάτων υγείας, αλλά και στοχευμένης προπόνησης. Απαιτείται συνύπαρξη και συνεργασία με τους συνασκούμενους.

Οι συνεδρίες των Special Group Training πραγματοποιούνται κατόπιν ραντεβού. Ακυρώσεις των ραντεβού γίνονται δεκτές τουλάχιστον 12 ώρες πριν την έναρξη τους.


Group Exercise

Τα Group Exercise είναι αθλητικές δραστηριότητες που αφορούν σε ομάδες με μεγάλο αριθμό ατόμων.

Περιλαμβάνονται μαθήματα όλων των επιπέδων φυσικής κατάστασης (low/middle/high) και έχουν ως στόχο την καρδιοαναπνευστική προπόνηση, αντοχή, δύναμη, γράμμωση, αντοχή στη δύναμη κτλ..

Πραγματοποιούνται με υλικοτεχνικά μέσα όπως steps, μπάλες, λάστιχα κ.ά.. Απαιτείται συνύπαρξη και συνεργασία με τους συνασκούμενους.

Οι συνεδρίες των Group Exercise πραγματοποιούνται κατόπιν δήλωσης συμμετοχής στο αντίστοιχο group.


ΑΜΕΑ

Τα άτομα με κινητικά προβλήματα μπορούν να γυμναστούν μέσω εξειδικευμένης άσκησης, αποκαθιστώντας τον κινητικό τους έλεγχο και βελτιώνοντας τα κινητικά τους πρότυπα στοχεύοντας στην καλή φυσική τους κατάσταση.


Για τις ανάγκες της φωτογράφισης ευχαριστούμε τον φωτογράφο Κώστα Μητρόπουλο. www.costasmitropoulos.com